گالری تصاویر
پیوندهای مهم
دانشجویی

بخش دانشجوئی

                   

                             1- تشکیل پرونده

                             2- گذرنامه دانشجویی

                             3- اجازه خروج دانشجوئی

                             4- تایید مدرک و گواهی                

                             5- معافیت تحصیلی

                             6- انتقال دانشجو به دانشگاه های داخل کشور ( اطلاعیه جدید انتقال دانشجویان پزشکی)

         جهت دسترسی به اطلاعات تکمیلی مربوط به انجام امور دانشجویی اینجا کلیک فرمایید. 

توجه : برای اطلاع از لیست دانشگاههای مورد تایید وزارت بهداشت در استرالیا  اینجا و برای اطلاع از دانشگاههای مورد تایید وزارت علوم در استرالیا اینجا را کلیک کنید.

     دانشجویانی که در دانشگاههای معتبر استرالیا مشغول تحصیل می باشند در صورت داشتن شرایط لازم می توانند از تسهیلات خاصی که برابر قانون برای آنها در نظر گرفته شده است استفاده نمایند. مانند گذرنامه رایگان ، مجوز خروج دانشجوئی ، تایید مدارک و گواهی های تحصیلی. برای بهره مندی لازم است ابتدا از طریق سامانه تاک پرونده تحصیلی دانشجوئی تشکیل دهند. 

  • تشکیل پرونده تحصیلی دانشجوئی:

1- ثبت نام و ورود به  سامانه تاک 

2- تکمیل اطلاعات بخش تشکیل پرونده دانشجوئی و آپلود مدارک خواسته شده( زیر ) با فرمت jpgو jpegو با حداکثر حجم 300 کیلو بایت . قبل از آپلود از خوانا و درست بودن آن مطمئن گردید.

  • عکس پرسنلی جدید ، تمام رخ و مناسب( بانوان با حجاب اسلامی)
  • کارت ملی
  • صفحه مشخصات گذرنامه معتبر ایرانی
  • تصویر مهر(به رنگ قرمز) آخرین خروج از ایران مندرج در گذرنامه
  • مدرک اقامتی مانند روادید تحصیلی ، اقامت و مجوز قانونی اقامت در استرالیا
  • مدرک تحصیلی مقطع قبلی (چنانچه در خارج از کشور دریافت شده است باید به تایید سفارت ایران در کشور محل اخذ مدرک رسیده باشد)
  • مدرک تحصیلی فعلی ( گواهی اشتغال به تحصیل جدید از دانشگاه محل تحصیل با ذکر نام دانشگاه، مقطع تحصیل، تاریخ شروع تحصیل و رشته تحصیلی و وضعیت تمام وقت یا پاره وقت بودن و حضوری یا غیر حضوری بودن)
  • تصویر کارت یا وضعیت نظام وظیفه برای آقایان (مانند کارت پایان خدمت یا معافیت(جدید) ، برگه موافقت معافیت تحصیلی ) در صورت داشتن.
  • تصویر حکم اعزام و یا معرفی نامه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و یا وزارت علوم تحقیقات و فناوری برای دانشجویان بورسیه.

3-  پس از انجام مرحله دوم و دریافت کد رهگیری ، اصل مدارک آپلود شده ، برای بررسی پرونده ، بصورت حضوری و یا پستی (اصل گذرنامه، برگه ویزا و گواهی اشتغال به تحصیل و کارت نظام وظیفه) برای بخش کنسولی سفارت ارسال گردد. چنانچه اصل مدارک در ایران می باشد تصویر آنها از طریق اداره دانشجوئی وزارت امورخارجه در تهران و یا دفاتر استانی وزارت امور خارجه برای سفارت ارسال شود. {بجزکسانی که فقط برای تایید مدرک فارغ التحصیلی و یا گواهی انصراف و ترک تحصیل و یا اخراج پرونده تشکیل می دهند}

4- پس از بررسی مدارک، تایید ، رد ، استعلام از وزارتین و آخرین وضعیت از طریق ایمیل سامانه تاک به شما اعلام می شود.

5- پس از تایید سفارت  دانشجویان پسر مربوط به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که از معافیت تحصیلی استفاده می نمایند و کلیه دانشجویان رشته های مربوط به وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی  برای تسریع در تایید پرونده خود توسط وزارتخانه های مذکور ، از بستگان خود بخواهند موضوع را از وزارت خانه های بهداشت و علوم پیگیری نمایند.

توجه: لازم بذکر است ارائه تسهیلات منوط به تایید پرونده می باشد و قبل از آن، تسهیلات و از جمله خروج دانشجوئی داده نخواهد شد. لطفا از وضعیت پرونده خود مطلع باشید.

         

          لطفا برای برگرداندن مدارک ارسالی، یک عدد پاکت خالی مناسب )(platinum expressضد آب، با درج آدرس دقیق و شماره تماس خود بهمراه مدارک ارسال نمایید. در صورت ناقص بودن مدارک، عودت داده خواهد شد.

آدرس پستی بخش کنسولی سفارت:

EMBASSY OF THE ISLAMIC REPUBLIC OF IRAN

P.O. Box 705, Mawson ACT 2607

 

 

********************

  • گذرنامه دانشجویی:

              دانشجویانی که دارای ویزای دانشجوئی می باشند و پرونده تحصیلی آنها در سامانه تاک در وضعیت تایید قرار گرفته است می توانند برای خود و اعضاء تحت تکفل(بجز فرزندان پسر 18 سال به بالا) گذرنامه دانشجوئی و بصورت رایگان دریافت نمایند. برای انجام این درخواست مراحل زیر را بترتیب انجام دهید.

1- اطمینان از تایید پرونده تحصیلی در سامانه تاک.

2- دریافت گواهی اشتغال به تحصیل معتبر از دانشگاه با تاریخ جدید و بارگذاری آن در قسمت تایید مدرک سامانه تاک.

             3- پس از تایید گواهی اشتغال به تحصیل(بند 2) ارسال و یا تحویل مدارک درخواست صدور گذرنامه ( مدارک گذرنامه ) به همراه اصل گواهی اشتغال به تحصیل به بخش کنسولی سفارت.

 

  • اجازه خروج دانشجوئی:

        اجازه خروج دانشجوئی مهری است که توسط سفارت جمهوری اسلامی ایران در گذرنامه دانشجو و اعضاء تحت تکفل(بجز فرزندان پسر 18 سال به بالا) خانواده وی درج می شود و مدت اعتبار آن یکسال است . دارندگان این مجوز بر اساس تاریخ درج شده در آن می توانند درطول دوره مشخص شده سه بار به کشور تردد نمایند و مجموعا چهارماه در ایران توقف داشته و خارج شوند.

توجه: دانشجویانی که فارغ التحصیل شده اند یا انصراف داده اند و یا اخراج شده اند و یا ترک تحصیل نموده اند برای مجوزخروج از کشور به بخش نظام وظیفه سایت مراجعه نمایند.

 

مراحل و چگونگی دریافت اجازه خروج دانشجوئی به ترتیب:

1- اطمینان از تایید پرونده تحصیلی دانشجوئی( قبل از تایید اقدام نخواهد شد)

2- آپلود گواهی اشتغال به تحصیل با تاریخ روز و دریافت کد رهگیری ( سامانه تاک)

3- ارائه حضوری و یا ارسال پستی مدارک زیر به بخش کنسولی سفارت

- اصل گذرنامه معتبر ایرانی

- تکمیل فرم درخواست مهر خروج دانشجوئی (دانلود)

- گواهی اشتغال به تحصیل وکد رهگیری دریافت شده برای آن (بند 2)

 

           توجه: درصورتیکه درخواست خود را با پست ارسال می نمایید یک عدد پاکت پستی خـــالی منــاسب(platinum express)ضد آب با درج آدرس دقیق و شماره تماس بهمراه مدارک برای برگرداندن اصل گذرنامه ارسال نمایید. در صورت ناقص بودن مدارک، عودت داده خواهد شد.

 

آدرس پستی بخش کنسولی سفارت:

EMBASSY OF THE ISLAMIC REPUBLIC OF IRAN

P.O. Box 705, Mawson ACT 2607

********************

  • تایید مدرک و گواهی تحصیلی:)اشتغال به تحصیل، گواهی پرداخت شهریه، فارغ التحصیلی و ریزنمرات و ...  (

           دقت فرمایید که گواهی های تحصیلی باید دارای شرایط زیر باشد: 

               - بصورت Certificateباشد.

               - توسط مسئول مربوطه در دانشگاه صادر شود.

               - دارای نام و امضاء صادر کننده آن در دانشگاه و مهر دانشگاه باشد.

             برگه هایی که از سایت اینترنتی دریافت شود و دارای شرایط فوق نباشد تایید نخواهد شد.

 

توجهبررسی مدارک و گواهی ها منوط به داشتن پرونده تحصیلی در سامانه تاک می باشد.

          برای تایید مدارک و گواهی های تحصیلی ابتدا آن را در سامانه تاک (Tak.mfa.ir) آپلود نمایید.{ ورود به سامانه تاک ==> تایید مدرک==> نوع مدرک: تحصیلی- آموزشی ==> توضیحات مدرک: ......}.

          برای تایید مدرک فارغ التحصیلی و گواهی انصراف و ترک تحصیل و یا اخراج علاوه بر مدرک و ریز نمرات، فرم اجازه نامه استعلام از دانشگاه را، نیز تکمیل و امضاء نموده و آپلود نمایید. (دانلود اجازه نامه)

          تایید مدارک و گواهی ها بصورت سیتمی انجام می شود و هیچگونه مهری روی مدرک و گواهی درج نمی شود. چنانچه درسامانه تاک ودر قسمت مشاهده وضعیت " تایید در نمایندگی" را مشاهده نمودید بمعنی تایید مدرک و گواهی خواهد بود.

مشاهده نتیجه : نتیجه تایید مدارک خود را می توانید در قسمت " بررسی صحت مدارک " سامانه تاک مشاهده نمایید.

تذکر: درصورتی که متقاضی تایید گواهی پرداخت شهریه می باشید حتما گواهی اشتغال به تحصیل  ترم مربوطه را همراه با  گواهی پرداخت شهریه در سامانه تاک بارگذاری نمایید.

 

 

 

اداره کل ارزیابی و نظارت
سامانه تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است
سامانه روادید الکترونیکی
امکان دریافت روادید الکترونیک به صورت برخط در این سامانه تعبیه شده است
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه کلیه فرم های کنسولی و قوانین مربوطه درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران