گالری تصاویر
پیوندهای مهم
ازدواج خانم ایرانی با آقای خارجی

مدارک مورد نياز :

1. تکميل فرم درخواست مبني بر صدور پروانه زناشوئي و ثبت ازدواج براي خانم ايراني و آقاي خارجي  

2. ارائه اصل شناسنامه ايراني زوجه (خانم)، ضمناً درصورتيکه شناسنامه شما المثني مي باشد، بايد قبلاً نسبت به اخذ گواهي تجرد از ايران اقدام نمائيد.

3. یک نسخه فتوکپي کارت شناسائي ملي زوجه ( خانم)، (درصورت نداشتن کارت شناسائي ملي به قسمت کارت ملی مراجعه شود)

4. ارائه اصل گذرنامه زوجين و سه نسخه فتوکپي از صفحه مشخصات آنها

5. تصویر مدرک اقامتی(VISA GRANT NOTICE)  یا تصویر ویزای اقامت دائم استرالیا یا تصویر مدرک شهروندی استرالیا یا تصویر صفحه اول گذرنامه استرالیایی زوجه (خانم) و سه نسخه فتوکپي آن ها

6. گواهي نامه بهداشتي مبني بر سلامتي جسمي و روحي و نداشتن هرگونه بيماري واگيردار و يک نسخه فتوکپي آن

7. اصل گواهي تشرف زوج (آقا) به دين مبين اسلام و سه نسخه فتوکپي آن

8. ارائه اصل عقدنامه شرعي صادره از مراکز و موسسات اسلامي در استرالیا  بانضمام سه نسخه فتوکپي از آن

9. ارائه اصل عقدنامه استرالیایی (MARRIAGE CERTIFICATION ) و سه نسخه فتوکپي از آن و چنانچه ازدواج در کشور ديگري انجام شده باشد، ابتدا مي‌بايست نسبت به تأييد و دريافت گواهي از سوي مقامات رسمي دولت محل اقامت اقدام گردد.

10. ارائه تعداد 9 قطعه عکس برای هر یک از زوجین، عکس جديد 4*3 تمام رخ، بدون کلاه، عينک و پشت نويسي شده (براي خانمها با رعايت حجاب کامل اسلامي)

11. اصل گواهي تولد زوج (آقا) ارائه اين مدرک ضروري بوده و اعاده نمي شود و دو نسخه فتوکپي از آن

12. ارائه اصل گواهي عدم سوء پيشينه کيفري زوج (آقا) و دو نسخه فتوکپي از آن

13.ارائه اصل گواهي اشتغال بکار زوج (آقا) و دو نسخه کپي از آن

14. تعهد نامه رسمي زوج مبني بر پرداخت نفقه و هزينه بليط زوجه (خانم) جهت بازگشت به ايران

توجه : درصورت رضايت زوجه مبني بر عدم اخذ موارد مذکور در بندهای 12 و 13 و 14، مراتب بايد کتباً توسط وي به سفارت اعلام گردد.

1. اصل اجازه نامه پدر زوجه(خانم) در اولين ازدواج، چنانچه ولي زوجه مقيم خارج از کشور باشد با مراجعه به نمايندگي جمهوري اسلامي ايران در محل اقامت خود نسبت به تنظيم سند اجازه نامه اقدام و چنانچه ولي زوجه مقيم ايران مي باشد، با مراجعه به دفاتر رسمي نسبت به تنظيم سند اجازه نامه اقدام نمايد.

2. درصورت فوت وي، ارائه اصل خلاصه رونوشت فوت صادره از سازمان ثبت احوال کشور ضروري است

3. چنانچه زوجه داراي سابقه طلاق در شناسنامه خود مي باشد، ارائه اصل طلاقنامه الزامي است

4.  مانی اوردر (Money Order) در وجه سفارت جمهوری اسلامی ایران در کانبرا به مبلغ 72 دلار استرالیا

توجه: حضور زوجين براي امضاء اسناد و دفاتر در محل سفارت الزامي است. بنابراین ابتدا مدارک فوق را به سفارت پست کرده و پس از انجام مراحل اداری و ثبت ازدواج ، ضمن تماس با زوجین نسبت به تعیین وقت جهت امضای اسناد و دفاتر ثبت ازدواج اقدام خواهد شد.

آدرس پستی سفارت جمهوری اسلامی ایران در کانبرا :       

EMBASSY OF THE ISLAMIC REPUBLIC OF IRAN
P.O. Box 705, Mawson ACT 2607

توجه:

- جهت دریافت پیامک در زمان دریافت مدارک توسط سفارت و در زمان خروج مدارک از سفارت، لطفاً روی پاکت شماره تلفن همراه خود را نوشته و عنوان (ثبت ازدواج) را بنویسید.

- همچنین با اطلاع از برنامه سفر ماهانه کنسولی به شهرهای استرالیا ومراجعه به محل اعلام شده در زمان مقرر می توانید نسبت به انجام امور کنسولی خود اقدام نمائید.

اداره کل ارزیابی و نظارت
سامانه تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است
سامانه روادید الکترونیکی
امکان دریافت روادید الکترونیک به صورت برخط در این سامانه تعبیه شده است
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه کلیه فرم های کنسولی و قوانین مربوطه درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران